ЈугозападенПозиции со највисока плата

Позиција Просечна нето плата(MKD)
Извршен директор - Топ Менаџмент 74.235
Главен извршен директор - Топ Менаџмент 74.103
Регионален Менаџер / Директор - Топ Менаџмент 66.766
ИТ Директор - Топ Менаџмент 66.122
Контролор за воздушен сообраќај - Транспорт, Логистика 61.241
Директор за лизинг - Лизинг 59.767
Директор за логистика - Топ Менаџмент 58.608
Директор на оддел - Јавна администрација, Самоуправа 57.166
IT Project Manager - Информациски Технологии 56.767
Пилот - Транспорт, Логистика 56.023
App Name -