ПолошкиПозиции со највисока плата

Позиција Просечна нето плата(MKD)
Извршен директор - Топ Менаџмент 73.029
Главен извршен директор - Топ Менаџмент 72.898
Регионален Менаџер / Директор - Топ Менаџмент 65.681
ИТ Директор - Топ Менаџмент 65.047
Контролор за воздушен сообраќај - Транспорт, Логистика 59.148
Директор за лизинг - Лизинг 58.796
Директор за логистика - Топ Менаџмент 57.656
Пилот - Транспорт, Логистика 54.108
Економски/Финансиски менаџер - Топ Менаџмент 53.869
IT Architect - Информациски Технологии 52.563
App Name -