СевероисточенПозиции со најниска плата

Позиција Просечна нето плата(MKD)
Помошник во кујна - Туризам, Гастрономија, Хотелиерство 14.500
Асистент за промоции - Трговија 14.500
Поштар - Транспорт, Логистика 14.500
Службеник на приемен пулт - Општа работа 14.500
Анкетар - Општа работа 14.500
Чевлар - Текстилна, Кожна, Конфекциска Индустрија 14.500
Асистент на професор во медицинско училиште - Образование, Наука и Истражување 14.500
Шивач - Текстилна, Кожна, Конфекциска Индустрија 14.500
Слугинка - Туризам, Гастрономија, Хотелиерство 14.500
Работник во служба за обезбедување - Обезбедување и Заштита 14.500
App Name -