ВардарскиПозиции со најниска плата

Позиција Просечна нето плата(MKD)
Спасувач, Инструктор за пливање - Туризам, Гастрономија, Хотелиерство 14.500
Помошник наставник - Образование, Наука и Истражување 14.500
Санитар - Медицина и Социјална заштита 14.500
Шивач - Текстилна, Кожна, Конфекциска Индустрија 14.500
Чевлар - Текстилна, Кожна, Конфекциска Индустрија 14.500
Дадилка - Општа работа 14.500
Домаќинка - Услужни дејности 14.500
Службеник на приемен пулт - Општа работа 14.500
Поштар - Транспорт, Логистика 14.500
Градинар - Услужни дејности 14.500
App Name -