ВардарскиПозиции со највисока плата

Позиција Просечна нето плата(MKD)
Извршен директор - Топ Менаџмент 77.464
Главен извршен директор - Топ Менаџмент 77.326
Регионален Менаџер / Директор - Топ Менаџмент 69.670
ИТ Директор - Топ Менаџмент 68.998
Контролор за воздушен сообраќај - Транспорт, Логистика 63.315
Директор за лизинг - Лизинг 62.367
Директор за логистика - Топ Менаџмент 61.158
Директор на оддел - Јавна администрација, Самоуправа 60.210
Пилот - Транспорт, Логистика 57.921
Java Programmer - Информациски Технологии 57.811
App Name -