logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Дрвна Индустрија вообичаено се движи од 16.325,00 MKD (минимална плата) до 28.448,00 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Дрвна Индустрија
18K
20K
22K
24K
26K
28K
 
10% 16K MKD
90% 28K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Дрвосечач

14.500 - 28.528 MKD
Види повеќе

Инженер за дизајн

16.929 - 38.104 MKD
Види повеќе

Инженер за обработка на дрво

14.904 - 37.730 MKD
Види повеќе

Оператор на машина

16.260 - 27.214 MKD
Види повеќе

Столар

16.433 - 26.925 MKD
Види повеќе

Столар

16.447 - 32.904 MKD
Види повеќе

Тапацер

15.257 - 26.066 MKD
Види повеќе

Техничар за обработка на дрво

14.500 - 32.730 MKD
Види повеќе