logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Градежништво и Недвижности вообичаено се движи од 18.030,00 MKD (минимална плата) до 41.455,00 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Градежништво и Недвижности
20K
30K
40K
 
10% 18K MKD
90% 41K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

CAD специјалист

18.059 - 46.892 MKD
Види повеќе

Construction Plant Operator

14.500 - 41.964 MKD
Види повеќе

Industrial Climber

14.500 - 42.096 MKD
Види повеќе

Ѕидар

14.500 - 37.530 MKD
Види повеќе

Агент за недвижности

14.500 - 39.952 MKD
Види повеќе

Архитект

20.317 - 43.021 MKD
Види повеќе

Геодезист/Геодет

16.649 - 38.578 MKD
Види повеќе

Геолог

14.500 - 42.102 MKD
Види повеќе

Градежен инженер

22.919 - 43.956 MKD
Види повеќе

Градежен контролор

17.493 - 49.965 MKD
Види повеќе

Градежен работник

16.690 - 43.167 MKD
Види повеќе

Градежен техничар

16.165 - 37.054 MKD
Види повеќе

Дизајнер на ентериер

16.883 - 30.697 MKD
Види повеќе

Дизајнер на отворен простор (паркови, дворови)

14.500 - 33.117 MKD
Види повеќе

Дрводелец

14.500 - 31.775 MKD
Види повеќе

Заварувач

17.600 - 39.866 MKD
Види повеќе

Завршни работи во градежништво

15.634 - 36.332 MKD
Види повеќе

Изведувач на подни облоги

14.500 - 36.504 MKD
Види повеќе

Инженер за дизајн

14.685 - 41.010 MKD
Види повеќе

Мајстор за кровови

14.500 - 36.754 MKD
Види повеќе

Менаџер за изградба

15.303 - 47.382 MKD
Види повеќе

Менаџер за недвижности

14.500 - 46.315 MKD
Види повеќе

Менаџер за производство

22.653 - 70.267 MKD
Види повеќе

Механичар на уреди за ладење

14.500 - 39.793 MKD
Види повеќе

Монтажер на цевки

14.500 - 26.936 MKD
Види повеќе

Одржувач

17.907 - 32.085 MKD
Види повеќе

Одржувач на недвижности

14.500 - 28.556 MKD
Види повеќе

Оператор на кран

14.500 - 33.851 MKD
Види повеќе

Оператор на машина, Машинист

16.515 - 40.174 MKD
Види повеќе

Проектен менаџер

24.643 - 72.091 MKD
Види повеќе

Просторен планер

14.529 - 42.181 MKD
Види повеќе

Проценител

14.500 - 39.605 MKD
Види повеќе

Проценувач на недвижности

14.500 - 45.091 MKD
Види повеќе

Работник во железарница

14.500 - 30.735 MKD
Види повеќе

Скелар

14.500 - 39.720 MKD
Види повеќе

Склопувач / Составувач

14.500 - 34.759 MKD
Види повеќе

Сликар

14.500 - 30.817 MKD
Види повеќе

Структурен инженер

14.500 - 44.296 MKD
Види повеќе

Техничар за дизајн

14.500 - 38.260 MKD
Види повеќе