logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Хемиска Индустрија вообичаено се движи од 19.116,00 MKD (минимална плата) до 35.771,00 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Хемиска Индустрија
20K
30K
 
10% 19K MKD
90% 36K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Оператор на машина

14.500 - 27.744 MKD
Види повеќе

Технолог

15.323 - 36.707 MKD
Види повеќе

Хемиски техничар

16.214 - 41.080 MKD
Види повеќе

Хемиско-лабораториски техничар

14.500 - 28.778 MKD
Види повеќе

Хемичар

15.637 - 41.801 MKD
Види повеќе