logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Корисничка Поддршка вообичаено се движи од 18.384,00 MKD (минимална плата) до 40.716,00 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Корисничка Поддршка
20K
30K
40K
 
10% 18K MKD
90% 41K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Helpdesk оператор

14.661 - 31.172 MKD
Види повеќе

Оператор во контакт центар

17.063 - 32.253 MKD
Види повеќе

Специјалист за корисничка поддршка

19.976 - 35.896 MKD
Види повеќе

Супервизор во контакт центар

21.921 - 51.775 MKD
Види повеќе