logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Механички Инженеринг вообичаено се движи од 19.726,00 MKD (минимална плата) до 39.252,00 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Механички Инженеринг
30K
40K
 
10% 20K MKD
90% 39K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

CNC Програмер

18.084 - 33.050 MKD
Види повеќе

Бравар

14.500 - 31.212 MKD
Види повеќе

Железар

14.500 - 28.157 MKD
Види повеќе

Заварувач

14.598 - 29.152 MKD
Види повеќе

Инженер за дизајн

15.780 - 40.094 MKD
Види повеќе

Инженер за одржување

15.198 - 39.892 MKD
Види повеќе

Квалификуван механички инженер

20.067 - 50.332 MKD
Види повеќе

Ковач

14.500 - 29.094 MKD
Види повеќе

Лакер

Види повеќе

Машински инженер

22.188 - 44.375 MKD
Види повеќе

Менаџер за механизација

19.541 - 54.698 MKD
Види повеќе

Менаџер за производство

17.735 - 56.965 MKD
Види повеќе

Оперативен супервизор

14.500 - 38.280 MKD
Види повеќе

Оператор на машина

16.442 - 32.527 MKD
Види повеќе

Оператор на машина за мелење

14.500 - 27.413 MKD
Види повеќе

Оператор на машина, Машинист

14.500 - 28.393 MKD
Види повеќе

Планер во производство

26.100 - 49.121 MKD
Види повеќе

Процесен инженер

16.496 - 45.683 MKD
Види повеќе

Работник на CNC машина

18.600 - 33.369 MKD
Види повеќе

Сервисен инженер

14.605 - 38.930 MKD
Види повеќе

Сечач/Мелничар/Полирач

14.500 - 27.290 MKD
Види повеќе

Склопувач / Составувач

14.500 - 27.581 MKD
Види повеќе

Стругач

14.500 - 26.043 MKD
Види повеќе

Техничар

14.500 - 35.904 MKD
Види повеќе

Техничар за дизајн

16.378 - 42.251 MKD
Види повеќе

Технолог

14.500 - 35.918 MKD
Види повеќе