logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Менаџмент со квалитет вообичаено се движи од 21.782,00 MKD (минимална плата) до 46.076,00 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Менаџмент со квалитет
30K
40K
 
10% 22K MKD
90% 46K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Quality Planner

15.676 - 44.794 MKD
Види повеќе

Инженер за квалитет

24.525 - 42.934 MKD
Види повеќе

Инспектор за квалитет

14.500 - 34.071 MKD
Види повеќе

Специјалист за имплементација на стандарди

15.552 - 44.000 MKD
Види повеќе