logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Обезбедување и Заштита вообичаено се движи од 18.585,00 MKD (минимална плата) до 31.995,00 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Обезбедување и Заштита
20K
22K
24K
26K
28K
30K
32K
 
10% 19K MKD
90% 32K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Војник

22.126 - 35.360 MKD
Види повеќе

Директор за безбедност

Види повеќе

Директор на оддел за безбедност и здравје

16.810 - 37.199 MKD
Види повеќе

Затворски чувар

16.158 - 30.610 MKD
Види повеќе

Пожарникар

15.283 - 31.155 MKD
Види повеќе

Пожарникар, Спасувач

15.236 - 27.678 MKD
Види повеќе

Полициски инспектор

20.179 - 36.809 MKD
Види повеќе

Полициски службеник

21.221 - 36.327 MKD
Види повеќе

Работник во служба за обезбедување

14.500 - 20.948 MKD
Види повеќе