logo
still collecting graphics

Дали работите како Директор за безбедност во Македонија? Се прашувате колкава е вашата плата во споредба со другите?

Се подготвувате за интервју или преговори за плата? Сакате да знаете која е платата која одговара на вашата позиција?

Едноставно е - пополнете го краткиот прашалник и ќе дознаете колку изнесува платата за Директор за безбедност во Македонија.*

Споредете ја вашата плата со другите