logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Осигурување вообичаено се движи од 19.580,00 MKD (минимална плата) до 41.433,00 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Осигурување
30K
40K
 
10% 20K MKD
90% 41K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Health Program Development Specialist

Види повеќе

Product Development Specialist

17.110 - 54.601 MKD
Види повеќе

Администратор за осигурителни полиси

15.409 - 30.930 MKD
Види повеќе

Актуар

18.122 - 62.420 MKD
Види повеќе

Директор на филијала

27.702 - 78.766 MKD
Види повеќе

Менаџер на оддел

22.601 - 62.821 MKD
Види повеќе

Осигурителен брокер

17.555 - 36.200 MKD
Види повеќе

Проценител за ризик

14.500 - 50.488 MKD
Види повеќе

Сметководител

14.500 - 34.000 MKD
Види повеќе

Советник за загуба

14.500 - 40.672 MKD
Види повеќе

Специјалист за контрола на исплата на осигурување

14.500 - 36.082 MKD
Види повеќе

Специјалист за набавка на здравствена заштита

14.500 - 47.242 MKD
Види повеќе

Специјалист за реосигурување

14.500 - 49.427 MKD
Види повеќе

Техничар за осигурување

14.500 - 42.890 MKD
Види повеќе