logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Технологија, Развој вообичаено се движи од 28.726,00 MKD (минимална плата) до 62.367,00 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Технологија, Развој
40K
50K
60K
 
10% 29K MKD
90% 62K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Процесен инженер

17.368 - 47.292 MKD
Види повеќе

Раководител на технички оддел

25.431 - 66.487 MKD
Види повеќе

Технички менаџер

Види повеќе

Технички персонал

14.500 - 38.917 MKD
Види повеќе