logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Телекомуникации вообичаено се движи од 21.452,00 MKD (минимална плата) до 44.559,00 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Телекомуникации
30K
40K
 
10% 21K MKD
90% 45K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Data Station Testing Specialist

16.661 - 44.177 MKD
Види повеќе

ICT Specialist

16.595 - 44.527 MKD
Види повеќе

Mobile Network Development Specialist

25.004 - 63.964 MKD
Види повеќе

Network Modelling Specialist

20.823 - 54.095 MKD
Види повеќе

Network Strategy Specialist

28.502 - 72.387 MKD
Види повеќе

Network and Service Operation Specialist

19.299 - 51.047 MKD
Види повеќе

OSS/BSS Specialist

22.905 - 61.924 MKD
Види повеќе

Radio Network Optimization Specialist

24.823 - 64.862 MKD
Види повеќе

Radio Network Planning Specialist

22.865 - 61.152 MKD
Види повеќе

Roaming Specialist

Види повеќе

Switching Network Development Specialist

16.147 - 43.905 MKD
Види повеќе

Telecommunication Specialist

21.216 - 43.792 MKD
Види повеќе

Telecommunications Product Development Specialist

19.369 - 51.005 MKD
Види повеќе

Telecommunications Service Development Specialist

21.296 - 52.913 MKD
Види повеќе

Transmission Netw. Analysis&Development Specialist

17.972 - 49.379 MKD
Види повеќе

Дизајнер на телекомуникациска мрежа

22.282 - 56.031 MKD
Види повеќе

Поштар

14.500 - 31.062 MKD
Види повеќе

Склопувач / Составувач

14.500 - 33.018 MKD
Види повеќе

Техничар

14.738 - 38.407 MKD
Види повеќе

Технички персонал

14.500 - 30.222 MKD
Види повеќе