logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Топ Менаџмент вообичаено се движи од 28.473,00 MKD (минимална плата) до 131.364,00 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Топ Менаџмент
40K
60K
80K
100K
120K
 
10% 28K MKD
90% 131K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Operations Manager

14.500 - 76.171 MKD
Види повеќе

Главен извршен директор

25.866 - 200.648 MKD
Види повеќе

Директор за безбедност

15.624 - 75.688 MKD
Види повеќе

Директор за логистика

20.856 - 99.983 MKD
Види повеќе

Директор за продажба

36.311 - 107.544 MKD
Види повеќе

Директор за производство

21.661 - 112.965 MKD
Види повеќе

Директор на издавачката куќа

20.410 - 90.570 MKD
Види повеќе

Директор на кол центар

21.620 - 98.242 MKD
Види повеќе

Директор на лабораторија

14.500 - 59.918 MKD
Види повеќе

Директор на училиште

14.500 - 60.604 MKD
Види повеќе

Директор на филијала

15.060 - 86.363 MKD
Види повеќе

Економски/Финансиски менаџер

26.287 - 94.187 MKD
Види повеќе

ИТ Директор

31.122 - 142.729 MKD
Види повеќе

Извршен директор

22.103 - 127.013 MKD
Види повеќе

Маркетинг директор

22.691 - 98.801 MKD
Види повеќе

Менаџер за обезбедување на квалитет

17.261 - 76.835 MKD
Види повеќе

Менаџер на медицинска установа

17.847 - 87.354 MKD
Види повеќе

Менаџер на персонал

14.500 - 70.916 MKD
Види повеќе

Регионален Менаџер / Директор

27.926 - 147.476 MKD
Види повеќе

Регионален менаџер

17.168 - 78.384 MKD
Види повеќе

Технички директор

22.110 - 104.838 MKD
Види повеќе