logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Земјоделство, Прехранбена индустрија вообичаено се движи од 16.348,00 MKD (минимална плата) до 29.676,00 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Земјоделство, Прехранбена индустрија
18K
20K
22K
24K
26K
28K
30K
 
10% 16K MKD
90% 30K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Земјоделски инженер, Агроном

16.974 - 27.649 MKD
Види повеќе

Земјоделски специјалист

16.245 - 33.851 MKD
Види повеќе

Земјоделски техничар

14.500 - 28.707 MKD
Види повеќе

Земјоделски технолог

15.702 - 34.702 MKD
Види повеќе

Инженер за прехранбени производи

16.313 - 32.159 MKD
Види повеќе

Месар

16.215 - 27.936 MKD
Види повеќе

Млекар

14.500 - 23.173 MKD
Види повеќе

Оператор на земјоделска опрема

14.500 - 25.580 MKD
Види повеќе

Пекар

15.086 - 29.650 MKD
Види повеќе

Пикер

14.500 - 25.705 MKD
Види повеќе

Работник за грижа на животни

14.500 - 30.275 MKD
Види повеќе

Слаткар

15.778 - 23.482 MKD
Види повеќе

Сточар

14.500 - 27.655 MKD
Види повеќе

Техничар за прехранбени производи

14.500 - 29.166 MKD
Види повеќе

Технолог за прехранбени производи

14.500 - 36.548 MKD
Види повеќе

Тракторист, возач на комбајн

14.500 - 26.032 MKD
Види повеќе