logo

Листа на категории каде што се проценува највисока просечна месечна плата на вработените.

Дејности

Просечна нето плата

icon

1. Топ Менаџмент


Види повеќе
69.443 MKD
icon

2. Технологија, Развој


Види повеќе
46.532 MKD
icon

3. Информациски Технологии


Види повеќе
44.811 MKD
icon

4. Менаџмент


Види повеќе
39.970 MKD
icon

5. Лизинг


Види повеќе
36.143 MKD
icon

6. Човечки Ресурси


Види повеќе
34.042 MKD
icon

7. Банкарство


Види повеќе
32.812 MKD
icon

8. Менаџмент со квалитет


Види повеќе
32.726 MKD
icon

9. Телекомуникации


Види повеќе
32.435 MKD
icon

10. Рударство, Металургија


Види повеќе
32.066 MKD
icon

11. Фармацевтска Индустрија


Види повеќе
31.289 MKD
icon

12. Јавна администрација, Самоуправа


Види повеќе
30.906 MKD
icon

13. Економија, Финансии, Сметководство


Види повеќе
29.609 MKD
icon

14. Електрично и Енергетско Инженерство


Види повеќе
29.447 MKD
icon

15. Маркетинг, рекламирање, PR


Види повеќе
29.175 MKD
icon

16. Корисничка Поддршка


Види повеќе
28.606 MKD
icon

17. Осигурување


Види повеќе
28.216 MKD
icon

18. Механички Инженеринг


Види повеќе
27.901 MKD
icon

19. Градежништво и Недвижности


Види повеќе
27.515 MKD
icon

20. Хемиска Индустрија


Види повеќе
26.858 MKD

Споредете ја својата плата

Споредете ја вашата плата