ПелагонискиПозиции со најниска плата

Позиција Просечна нето плата(MKD)
Асистент на професор во медицинско училиште - Образование, Наука и Истражување 12.517
Помошник наставник - Образование, Наука и Истражување 13.576
Службеник на приемен пулт - Општа работа 13.876
Санитар - Медицина и Социјална заштита 14.050
Чевлар - Текстилна, Кожна, Конфекциска Индустрија 14.338
Негувател на постари лица - Медицина и Социјална заштита 14.454
Спасувач, Инструктор за пливање - Туризам, Гастрономија, Хотелиерство 14.535
Поштар - Транспорт, Логистика 14.985
Работник за грижа на животни - Земјоделство, Прехранбена индустрија 15.028
Работник на погребната служба - Услужни дејности 15.047
App Name -