ПелагонискиПозиции со највисока плата

Позиција Просечна нето плата(MKD)
Главен извршен директор - Топ Менаџмент 91.248
Регионален Менаџер / Директор - Топ Менаџмент 78.724
ИТ Директор - Топ Менаџмент 76.471
Извршен директор - Топ Менаџмент 71.335
Директор за лизинг - Лизинг 66.978
Software Engineer - Информациски Технологии 63.997
Контролор за воздушен сообраќај - Транспорт, Логистика 62.169
IT Architect - Информациски Технологии 61.559
Директор за продажба - Топ Менаџмент 60.735
Пилот - Транспорт, Логистика 60.092
App Name -