СкопскиПозиции со најниска плата

Позиција Просечна нето плата(MKD)
Асистент на професор во медицинско училиште - Образование, Наука и Истражување 14.500
Помошник наставник - Образование, Наука и Истражување 14.500
Санитар - Медицина и Социјална заштита 14.981
Службеник на приемен пулт - Општа работа 15.398
Работник за грижа на животни - Земјоделство, Прехранбена индустрија 15.545
Дадилка - Општа работа 15.936
Поштар - Транспорт, Логистика 15.964
Спасувач, Инструктор за пливање - Туризам, Гастрономија, Хотелиерство 16.376
Негувател, Личен асистент - Медицина и Социјална заштита 16.404
Чевлар - Текстилна, Кожна, Конфекциска Индустрија 16.430
App Name -