СкопскиПозиции со највисока плата

Позиција Просечна нето плата(MKD)
Главен извршен директор - Топ Менаџмент 106.234
ИТ Директор - Топ Менаџмент 96.266
Контролор за воздушен сообраќај - Транспорт, Логистика 94.409
Регионален Менаџер / Директор - Топ Менаџмент 91.320
Директор за продажба - Топ Менаџмент 88.076
Извршен директор - Топ Менаџмент 87.990
Директор за лизинг - Лизинг 86.669
Software Engineer - Информациски Технологии 83.716
Економски/Финансиски менаџер - Топ Менаџмент 79.124
IT Architect - Информациски Технологии 77.371
App Name -