logo

Што е ново на Моја Плата?

cover image

Mojaplata.mk е најголемото истражување за плати, со база од 20.000 податоци од реални корисници од Македонија кои ќе ви помогнат да ги усогласите очекувањата за плата на потенцијалните и сегашните вработени со вашите можности за плаќање.

Од неодамна е можно да се прикажат податоците за платите за неколку позиции паралелно, што овозможува полесна споредба. Оваа новина е достапна за корисниците со целосен пристап до алатката. Досега можевте да прегледувате повеќе позиции, но нивниот приказ беше комплициран и требаше да отворате еден по еден извештај.


Благодарение на новата промена можете веднаш да ги видите сите позиции за кои ве интересира платата во една табела. Покрај прегледот, секако можете да користите и филтер, да ги вклучите и исклучите критериумите според кои се прикажуваат податоците.

Оваа функција моментално е достапна само за корисници со годишна претплата на Moja Plata.

За повеќе информации, слободно контактирајте нè на [email protected] или на 070356813


Споредете ја својата плата

Добијте бесплатна персонализирана споредба за вашата плата.

Споредете ја вашата плата