logo

Нашата база содржи 18.517 одобрени профили за плата.

positions_icon
Плати по позиции

Пребарајте ја вашата позиција и споредете ја вашата плата со другите вработени во Македонија.

calc_icon
Калкулатор за пресметка на плата за 2022

Пресметајте ја вашата бруто плата со помош на ажурираниот калкулатор за 2024 година.

company_icon
Регистрација за компании

Професионално истражување за плати за мали, средни и големи компании. Поставете ги платите според трендовите на пазарот.

Вести

News heading Просечната нето плата во март 34.925 денари

Просечната исплатена нето плата по вработен во март годинава изнесува 34.925 денари и во однос на просечната плата во март лани е повисока за 12,4 проценти, објави денеска Државниот завод за статистик...

Најновите профили во истражувањето за плати

Пол Позиција и дејност Регион Големина на компанија Старосна група Нето плата
gender_icon Менаџер на оддел Банкарство Скопски нема податоци 25-34 293.333,00 MKD
gender_icon Мерчендајзер Трговија Југоисточен нема податоци 26.000,00 MKD
gender_icon Наставник Образование, Наука и Истражување Полошки средна компанија 35-44 40.498,00 MKD
gender_icon Диспечер Транспорт, Логистика Скопски нема податоци 25-34 135.000,00 MKD
gender_icon Полициски службеник Обезбедување и Заштита Скопски нема податоци 25-34 60.417,00 MKD
gender_icon Секретар Администрација Вардарски голема компанија 35-44 50.325,00 MKD
gender_icon Електроничар Електрично и Енергетско Инженерство Скопски нема податоци 27.000,00 MKD
gender_icon Технолог за прехранбени производи Земјоделство, Прехранбена индустрија Скопски нема податоци 30.000,00 MKD
gender_icon Технолог Автомобилска Индустрија Пелагониски нема податоци 25-34 75.000,00 MKD
gender_icon Медицинска сестра Медицина и Социјална заштита Скопски средна компанија 25-34 40.000,00 MKD