logo

Ви подготвивме интересна ранг листа, каде што ги прикажуваме најдобро и најлошо платените земји, категории или позиции.

Споредете ја својата плата

Добијте бесплатна персонализирана споредба за вашата плата.

Споредете ја вашата плата

Донесете правилни одлуки за платите

Добијте пристап до најновите податоци за плати за 700+ позиции.

 • Опсег на плата
 • Распределба на плата
 • Плата за сектор
 • Плати според работно искуство
 • Плати според образование
 • Плати според големината на компанија
 • Плати според регион
 • Плати според старосна група
 • Компензациски пакет
 • Нефинансиски бенефиции
 • Опис на работно место
Добијте го извештајот за плата

Споредете ја својата плата

Споредете ја вашата плата

Вести

News heading 2.095 лица држат во раце над 6 трилиони долари

Околу половина од 2.095 милијардери на планетава живеат во САД или Кина. Мнозинството од останатите земји имаат помалку милијардери во 2020 година во споредба со минатата година, пишува Форбс.

News heading Секој 19-ти вработен во ЕУ работи од дома

Од дома, според истражувањето спроведено од Евростат, најмногу работат Холанѓаните, и тоа дури 14 проценти од вкупната работна сила во земјата или еден од седум вработени.