logo

Листа на категории каде што се проценува највисока просечна месечна плата на вработените.

Дејности

Просечна нето плата

icon

1. Топ Менаџмент


Види повеќе
84.592 MKD
icon

2. Информациски Технологии


Види повеќе
71.864 MKD
icon

3. Менаџмент


Види повеќе
54.550 MKD
icon

4. Човечки Ресурси


Види повеќе
50.659 MKD
icon

5. Банкарство


Види повеќе
47.842 MKD
icon

6. Фармацевтска Индустрија


Види повеќе
44.728 MKD
icon

7. Економија, Финансии, Сметководство


Види повеќе
44.451 MKD
icon

8. Технологија, Развој


Види повеќе
44.348 MKD
icon

9. Рударство, Металургија


Види повеќе
44.330 MKD
icon

10. Јавна администрација, Самоуправа


Види повеќе
44.167 MKD
icon

11. Маркетинг, рекламирање, PR


Види повеќе
44.079 MKD
icon

12. Електрично и Енергетско Инженерство


Види повеќе
43.522 MKD
icon

13. Транспорт, Логистика


Види повеќе
42.368 MKD
icon

14. Градежништво и Недвижности


Види повеќе
41.934 MKD
icon

15. Обезбедување и Заштита


Види повеќе
41.591 MKD
icon

16. Автомобилска Индустрија


Види повеќе
41.216 MKD
icon

17. Механички Инженеринг


Види повеќе
41.014 MKD
icon

18. Корисничка Поддршка


Види повеќе
40.172 MKD
icon

19. Осигурување


Види повеќе
40.145 MKD
icon

20. Туризам, Гастрономија, Хотелиерство


Види повеќе
40.051 MKD

Споредете ја својата плата

Споредете ја вашата плата