logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Телекомуникации вообичаено се движи од 16.158 MKD (минимална плата) до 58.095 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Телекомуникации
20K
30K
40K
50K
 
10% заработуваат помалку 16K MKD
10% заработуваат повеќе 58K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Data Station Testing Specialist

20.021 - 50.803 MKD
Види повеќе

ICT Specialist

19.324 - 52.061 MKD
Види повеќе

Mobile Network Development Specialist

29.168 - 74.720 MKD
Види повеќе

Network Modelling Specialist

23.622 - 64.113 MKD
Види повеќе

Network Strategy Specialist

32.858 - 85.094 MKD
Види повеќе

Network and Service Operation Specialist

22.009 - 58.861 MKD
Види повеќе

OSS/BSS Specialist

27.120 - 76.680 MKD
Види повеќе

Radio Network Optimization Specialist

27.684 - 77.530 MKD
Види повеќе

Radio Network Planning Specialist

25.221 - 70.137 MKD
Види повеќе

Roaming Specialist

22.069 - 56.100 MKD
Види повеќе

Switching Network Development Specialist

18.660 - 51.531 MKD
Види повеќе

Telecommunication Specialist

18.173 - 50.146 MKD
Види повеќе

Telecommunications Product Development Specialist

23.324 - 60.588 MKD
Види повеќе

Telecommunications Service Development Specialist

24.562 - 65.077 MKD
Види повеќе

Transmission Netw. Analysis&Development Specialist

21.432 - 57.034 MKD
Види повеќе

Дизајнер на телекомуникациска мрежа

25.183 - 72.066 MKD
Види повеќе

Поштар

11.779 - 39.103 MKD
Види повеќе

Склопувач / Составувач

11.500 - 38.647 MKD
Види повеќе

Техничар

15.032 - 39.513 MKD
Види повеќе

Технички персонал

11.500 - 35.389 MKD
Види повеќе