logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Телекомуникации вообичаено се движи од 401 EUR (минимална плата) до 707 EUR (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Телекомуникации
500
600
700
 
10% заработуваат помалку 401 EUR
10% заработуваат повеќе 707 EUR
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Data Station Testing Specialist

303 - 858 EUR
Види повеќе

ICT Specialist

308 - 855 EUR
Види повеќе

Mobile Network Development Specialist

471 - 1.220 EUR
Види повеќе

Network Modelling Specialist

388 - 1.037 EUR
Види повеќе

Network Strategy Specialist

533 - 1.385 EUR
Види повеќе

Network and Service Operation Specialist

363 - 919 EUR
Види повеќе

OSS/BSS Specialist

451 - 1.165 EUR
Види повеќе

Radio Network Optimization Specialist

467 - 1.237 EUR
Види повеќе

Radio Network Planning Specialist

413 - 1.176 EUR
Види повеќе

Roaming Specialist

351 - 924 EUR
Види повеќе

Switching Network Development Specialist

300 - 843 EUR
Види повеќе

Telecommunication Specialist

285 - 783 EUR
Види повеќе

Telecommunications Product Development Specialist

376 - 990 EUR
Види повеќе

Telecommunications Service Development Specialist

383 - 1.058 EUR
Види повеќе

Transmission Netw. Analysis&Development Specialist

351 - 925 EUR
Види повеќе

Дизајнер на телекомуникациска мрежа

420 - 915 EUR
Види повеќе

Поштар

189 - 616 EUR
Види повеќе

Склопувач / Составувач

187 - 631 EUR
Види повеќе

Техничар

213 - 645 EUR
Види повеќе

Технички персонал

187 - 561 EUR
Види повеќе