logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Механички Инженеринг вообичаено се движи од 20.297,00 MKD (минимална плата) до 40.071,00 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Механички Инженеринг
30K
 
10% заработуваат помалку 20K MKD
10% заработуваат повеќе 40K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

CNC Програмер

15.298 - 37.413 MKD
Види повеќе

Бравар

15.775 - 31.653 MKD
Види повеќе

Железар

14.900 - 28.283 MKD
Види повеќе

Заварувач

14.900 - 30.668 MKD
Види повеќе

Инженер за дизајн

15.402 - 40.776 MKD
Види повеќе

Инженер за одржување

15.095 - 40.034 MKD
Види повеќе

Квалификуван механички инженер

19.671 - 50.871 MKD
Види повеќе

Ковач

14.900 - 29.447 MKD
Види повеќе

Лакер

19.840 - 37.224 MKD
Види повеќе

Машински инженер

21.720 - 46.946 MKD
Види повеќе

Менаџер за механизација

19.091 - 58.067 MKD
Види повеќе

Менаџер за производство

17.782 - 52.227 MKD
Види повеќе

Оперативен супервизор

14.900 - 37.821 MKD
Види повеќе

Оператор на машина

16.372 - 31.545 MKD
Види повеќе

Оператор на машина за мелење

14.900 - 27.454 MKD
Види повеќе

Оператор на машина, Машинист

14.900 - 28.604 MKD
Види повеќе

Планер во производство

25.656 - 45.647 MKD
Види повеќе

Процесен инженер

17.353 - 45.313 MKD
Види повеќе

Работник на CNC машина

18.049 - 33.965 MKD
Види повеќе

Сервисен инженер

14.945 - 38.088 MKD
Види повеќе

Сечач/Мелничар/Полирач

14.900 - 27.407 MKD
Види повеќе

Склопувач / Составувач

14.900 - 29.551 MKD
Види повеќе

Стругач

14.900 - 25.765 MKD
Види повеќе

Техничар

14.900 - 37.003 MKD
Види повеќе

Техничар за дизајн

16.709 - 41.799 MKD
Види повеќе

Технолог

14.900 - 35.484 MKD
Види повеќе