logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Дрвна Индустрија вообичаено се движи од 17.057,00 MKD (минимална плата) до 30.014,00 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Дрвна Индустрија
18K
20K
22K
24K
26K
28K
 
10% заработуваат помалку 17K MKD
10% заработуваат повеќе 30K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Дрвосечач

14.900 - 29.965 MKD
Види повеќе

Инженер за дизајн

16.491 - 39.238 MKD
Види повеќе

Инженер за обработка на дрво

14.900 - 36.502 MKD
Види повеќе

Оператор на машина

16.992 - 25.779 MKD
Види повеќе

Столар

17.432 - 28.832 MKD
Види повеќе

Столар

15.952 - 39.938 MKD
Види повеќе

Тапацер

14.900 - 30.648 MKD
Види повеќе

Техничар за обработка на дрво

14.900 - 32.787 MKD
Види повеќе