logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Човечки Ресурси вообичаено се движи од 21.660,00 MKD (минимална плата) до 45.817,00 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Човечки Ресурси
30K
40K
 
10% заработуваат помалку 22K MKD
10% заработуваат повеќе 46K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

HR Business Partner

26.276 - 66.236 MKD
Види повеќе

HR Generalist

19.795 - 45.670 MKD
Види повеќе

Асистент за човечки ресурси

19.742 - 32.833 MKD
Види повеќе

Директор за човечки ресурси

15.491 - 43.469 MKD
Види повеќе

Кариерен советник

14.900 - 33.566 MKD
Види повеќе

Консултант за човечки ресурси

15.871 - 44.403 MKD
Види повеќе

Координатор за човечки ресурси

20.224 - 38.837 MKD
Види повеќе

Коуч

15.717 - 41.865 MKD
Види повеќе

Менаџер на оддел

24.724 - 66.565 MKD
Види повеќе

Професионален психолог

14.900 - 37.561 MKD
Види повеќе

Регрутер

22.497 - 52.502 MKD
Види повеќе

Специјалист за едукација на вработените

16.953 - 43.687 MKD
Види повеќе

Специјалист за компензација и бенефиции

17.107 - 44.667 MKD
Види повеќе

Тутор

14.900 - 38.330 MKD
Види повеќе