logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Човечки Ресурси вообичаено се движи од 360 EUR (минимална плата) до 824 EUR (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Човечки Ресурси
400
500
600
700
800
 
10% заработуваат помалку 360 EUR
10% заработуваат повеќе 824 EUR
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

HR Business Partner

486 - 1.232 EUR
Види повеќе

HR Generalist

335 - 889 EUR
Види повеќе

Асистент за човечки ресурси

313 - 526 EUR
Види повеќе

Директор за човечки ресурси

299 - 999 EUR
Види повеќе

Кариерен советник

231 - 636 EUR
Види повеќе

Консултант за човечки ресурси

300 - 859 EUR
Види повеќе

Координатор за човечки ресурси

318 - 612 EUR
Види повеќе

Коуч

298 - 795 EUR
Види повеќе

Менаџер на оддел

482 - 1.272 EUR
Види повеќе

Професионален психолог

268 - 703 EUR
Види повеќе

Регрутер

442 - 997 EUR
Види повеќе

Специјалист за едукација на вработените

317 - 816 EUR
Види повеќе

Специјалист за компензација и бенефиции

338 - 878 EUR
Види повеќе

Тутор

274 - 734 EUR
Види повеќе