logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Хемиска Индустрија вообичаено се движи од 21.016 MKD (минимална плата) до 34.459 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Хемиска Индустрија
22K
24K
26K
28K
30K
32K
34K
 
10% заработуваат помалку 21K MKD
10% заработуваат повеќе 34K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Оператор на машина

13.842 - 33.157 MKD
Види повеќе

Технолог

17.593 - 43.313 MKD
Види повеќе

Хемиски техничар

18.712 - 45.063 MKD
Види повеќе

Хемиско-лабораториски техничар

13.665 - 32.959 MKD
Види повеќе

Хемичар

22.033 - 31.378 MKD
Види повеќе