logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Хемиска Индустрија вообичаено се движи од 342 EUR (минимална плата) до 560 EUR (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Хемиска Индустрија
400
500
 
10% заработуваат помалку 342 EUR
10% заработуваат повеќе 560 EUR
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Оператор на машина

225 - 539 EUR
Види повеќе

Технолог

286 - 704 EUR
Види повеќе

Хемиски техничар

304 - 733 EUR
Види повеќе

Хемиско-лабораториски техничар

222 - 536 EUR
Види повеќе

Хемичар

358 - 510 EUR
Види повеќе