logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Производство вообичаено се движи од 16.881 MKD (минимална плата) до 46.205 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Производство
20K
30K
40K
 
10% заработуваат помалку 17K MKD
10% заработуваат повеќе 46K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Machine Setter

15.859 - 41.658 MKD
Види повеќе

Алатничар

20.569 - 41.713 MKD
Види повеќе

Железар

16.446 - 35.504 MKD
Види повеќе

Индустриски сликар

15.262 - 31.336 MKD
Види повеќе

Инженер за одржување

21.922 - 55.148 MKD
Види повеќе

Инспектор за квалитет

15.913 - 44.609 MKD
Види повеќе

Лакер

15.608 - 31.787 MKD
Види повеќе

Метролог

15.525 - 49.458 MKD
Види повеќе

Надзорник

18.178 - 47.602 MKD
Види повеќе

Оперативен супервизор

20.275 - 55.472 MKD
Види повеќе

Оператор на машина

19.472 - 33.781 MKD
Види повеќе

Пакувач

19.360 - 32.815 MKD
Види повеќе

Планер во производство

24.653 - 54.789 MKD
Види повеќе

Поставувач на стандарди за производство

17.859 - 48.768 MKD
Види повеќе

Продукт менаџер

17.246 - 56.370 MKD
Види повеќе

Процесен инженер

20.979 - 53.554 MKD
Види повеќе

Работник

20.533 - 31.862 MKD
Види повеќе

Сервисен инженер

16.206 - 46.126 MKD
Види повеќе

Сервисен техничар

19.222 - 49.066 MKD
Види повеќе

Склопувач / Составувач

15.925 - 32.924 MKD
Види повеќе

Стаклар

18.333 - 36.393 MKD
Види повеќе

Техничар за дизајн

19.434 - 50.615 MKD
Види повеќе

Технолог

20.673 - 46.876 MKD
Види повеќе