logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Обезбедување и Заштита вообичаено се движи од 15.467 MKD (минимална плата) до 40.239 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Обезбедување и Заштита
20K
30K
 
10% заработуваат помалку 15K MKD
10% заработуваат повеќе 40K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Војник

21.358 - 47.153 MKD
Види повеќе

Директор за безбедност

17.743 - 47.783 MKD
Види повеќе

Директор на оддел за безбедност и здравје

18.003 - 53.218 MKD
Види повеќе

Затворски чувар

20.291 - 37.825 MKD
Види повеќе

Пожарникар

15.394 - 33.290 MKD
Види повеќе

Пожарникар, Спасувач

17.174 - 35.147 MKD
Види повеќе

Полициски инспектор

24.762 - 45.546 MKD
Види повеќе

Полициски службеник

22.105 - 37.113 MKD
Види повеќе

Работник во служба за обезбедување

15.233 - 23.371 MKD
Види повеќе

Техничар за безбедносна служба

Види повеќе