logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Обезбедување и Заштита вообичаено се движи од 306 EUR (минимална плата) до 521 EUR (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Обезбедување и Заштита
400
500
 
10% заработуваат помалку 306 EUR
10% заработуваат повеќе 521 EUR
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Војник

307 - 741 EUR
Види повеќе

Директор за безбедност

306 - 754 EUR
Види повеќе

Директор на оддел за безбедност и здравје

326 - 717 EUR
Види повеќе

Затворски чувар

306 - 582 EUR
Види повеќе

Пожарникар

278 - 607 EUR
Види повеќе

Пожарникар, Спасувач

283 - 510 EUR
Види повеќе

Полициски инспектор

350 - 702 EUR
Види повеќе

Полициски службеник

363 - 600 EUR
Види повеќе

Работник во служба за обезбедување

223 - 342 EUR
Види повеќе