logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Обезбедување и Заштита вообичаено се движи од 19.276 MKD (минимална плата) до 35.142 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Обезбедување и Заштита
20K
22K
24K
26K
28K
30K
32K
34K
 
10% заработуваат помалку 19K MKD
10% заработуваат повеќе 35K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Војник

18.718 - 50.799 MKD
Види повеќе

Директор за безбедност

18.080 - 48.058 MKD
Види повеќе

Директор на оддел за безбедност и здравје

21.054 - 46.611 MKD
Види повеќе

Затворски чувар

18.715 - 35.657 MKD
Види повеќе

Пожарникар

17.239 - 36.747 MKD
Види повеќе

Пожарникар, Спасувач

17.276 - 31.951 MKD
Види повеќе

Полициски инспектор

22.470 - 43.037 MKD
Види повеќе

Полициски службеник

22.090 - 36.843 MKD
Види повеќе

Работник во служба за обезбедување

14.507 - 22.303 MKD
Види повеќе