logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Обезбедување и Заштита вообичаено се движи од 338 USD (минимална плата) до 616 USD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Обезбедување и Заштита
400
500
600
 
10% заработуваат помалку 338 USD
10% заработуваат повеќе 616 USD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Војник

328 - 891 USD
Види повеќе

Директор за безбедност

317 - 843 USD
Види повеќе

Директор на оддел за безбедност и здравје

369 - 817 USD
Види повеќе

Затворски чувар

328 - 625 USD
Види повеќе

Пожарникар

302 - 644 USD
Види повеќе

Пожарникар, Спасувач

303 - 560 USD
Види повеќе

Полициски инспектор

394 - 755 USD
Види повеќе

Полициски службеник

387 - 646 USD
Види повеќе

Работник во служба за обезбедување

254 - 391 USD
Види повеќе