logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Земјоделство, Прехранбена индустрија вообичаено се движи од 17.159 MKD (минимална плата) до 32.790 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Земјоделство, Прехранбена индустрија
18K
20K
22K
24K
26K
28K
30K
32K
 
10% заработуваат помалку 17K MKD
10% заработуваат повеќе 33K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Земјоделски инженер, Агроном

17.203 - 37.935 MKD
Види повеќе

Земјоделски специјалист

18.475 - 38.922 MKD
Види повеќе

Земјоделски техничар

14.900 - 34.436 MKD
Види повеќе

Земјоделски технолог

17.981 - 41.268 MKD
Види повеќе

Инженер за прехранбени производи

17.711 - 40.991 MKD
Види повеќе

Месар

16.884 - 25.441 MKD
Види повеќе

Млекар

14.900 - 25.623 MKD
Види повеќе

Оператор на земјоделска опрема

16.085 - 29.656 MKD
Види повеќе

Пекар

15.904 - 28.351 MKD
Види повеќе

Пикер

14.900 - 30.247 MKD
Види повеќе

Работник за грижа на животни

14.900 - 27.060 MKD
Види повеќе

Слаткар

15.279 - 29.473 MKD
Види повеќе

Сточар

14.900 - 32.595 MKD
Види повеќе

Техничар за прехранбени производи

14.900 - 32.146 MKD
Види повеќе

Технолог за прехранбени производи

18.669 - 48.154 MKD
Види повеќе

Тракторист, возач на комбајн

15.510 - 30.529 MKD
Види повеќе