logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Земјоделство, Прехранбена индустрија вообичаено се движи од 291 EUR (минимална плата) до 539 EUR (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Земјоделство, Прехранбена индустрија
300
400
500
 
10% заработуваат помалку 291 EUR
10% заработуваат повеќе 539 EUR
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Земјоделски инженер, Агроном

279 - 640 EUR
Види повеќе

Земјоделски специјалист

303 - 644 EUR
Види повеќе

Земјоделски техничар

239 - 600 EUR
Види повеќе

Земјоделски технолог

289 - 681 EUR
Види повеќе

Инженер за прехранбени производи

293 - 659 EUR
Види повеќе

Месар

286 - 491 EUR
Види повеќе

Млекар

208 - 427 EUR
Види повеќе

Оператор на земјоделска опрема

259 - 487 EUR
Види повеќе

Пекар

276 - 485 EUR
Види повеќе

Пикер

187 - 509 EUR
Види повеќе

Работник за грижа на животни

187 - 438 EUR
Види повеќе

Слаткар

269 - 478 EUR
Види повеќе

Сточар

232 - 527 EUR
Види повеќе

Техничар за прехранбени производи

231 - 524 EUR
Види повеќе

Технолог за прехранбени производи

290 - 763 EUR
Види повеќе

Тракторист, возач на комбајн

258 - 495 EUR
Види повеќе