logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Градежништво и Недвижности вообичаено се движи од 20.285 MKD (минимална плата) до 51.046 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Градежништво и Недвижности
30K
40K
50K
 
10% заработуваат помалку 20K MKD
10% заработуваат повеќе 51K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

CAD специјалист

16.913 - 49.908 MKD
Види повеќе

Construction Plant Operator

14.461 - 42.081 MKD
Види повеќе

Industrial Climber

13.614 - 41.848 MKD
Види повеќе

Ѕидар

16.179 - 53.542 MKD
Види повеќе

Агент за недвижности

16.500 - 49.874 MKD
Види повеќе

Архитект

21.764 - 44.766 MKD
Види повеќе

Геодезист/Геодет

20.613 - 41.892 MKD
Види повеќе

Геолог

16.743 - 47.506 MKD
Види повеќе

Градежен инженер

24.407 - 51.550 MKD
Види повеќе

Градежен контролор

17.948 - 57.453 MKD
Види повеќе

Градежен работник

13.961 - 36.462 MKD
Види повеќе

Градежен работник

13.742 - 37.696 MKD
Види повеќе

Градежен техничар

17.214 - 44.180 MKD
Види повеќе

Дизајнер на ентериер

20.083 - 46.473 MKD
Види повеќе

Дизајнер на отворен простор (паркови, дворови)

12.318 - 35.469 MKD
Види повеќе

Дрводелец

13.190 - 36.449 MKD
Види повеќе

Заварувач

22.418 - 52.441 MKD
Види повеќе

Завршни работи во градежништво

11.863 - 36.562 MKD
Види повеќе

Изведувач на подни облоги

12.455 - 37.167 MKD
Види повеќе

Инженер за дизајн

14.378 - 43.326 MKD
Види повеќе

Мајстор за кровови

13.459 - 44.562 MKD
Види повеќе

Менаџер за изградба

17.052 - 50.531 MKD
Види повеќе

Менаџер за недвижности

13.721 - 50.544 MKD
Види повеќе

Менаџер за производство

22.120 - 70.746 MKD
Види повеќе

Механичар на уреди за ладење

14.197 - 44.858 MKD
Види повеќе

Монтажер на цевки

14.844 - 44.069 MKD
Види повеќе

Одржувач

16.410 - 46.213 MKD
Види повеќе

Одржувач на недвижности

11.687 - 34.963 MKD
Види повеќе

Оператор на кран

18.095 - 51.362 MKD
Види повеќе

Оператор на машина, Машинист

22.524 - 42.254 MKD
Види повеќе

Проектен менаџер

24.836 - 77.159 MKD
Види повеќе

Просторен планер

13.466 - 40.586 MKD
Види повеќе

Проценител

14.952 - 54.080 MKD
Види повеќе

Проценувач на недвижности

16.901 - 53.966 MKD
Види повеќе

Работник во железарница

11.857 - 37.249 MKD
Види повеќе

Скелар

15.060 - 50.012 MKD
Види повеќе

Склопувач / Составувач

15.735 - 42.166 MKD
Види повеќе

Сликар

12.079 - 37.358 MKD
Види повеќе

Структурен инженер

16.219 - 50.575 MKD
Види повеќе

Техничар за дизајн

14.235 - 44.401 MKD
Види повеќе