logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Градежништво и Недвижности вообичаено се движи од 19.125,00 MKD (минимална плата) до 44.484,00 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Градежништво и Недвижности
20K
30K
40K
 
10% заработуваат помалку 19K MKD
10% заработуваат повеќе 44K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

CAD специјалист

17.324 - 49.495 MKD
Види повеќе

Construction Plant Operator

16.991 - 46.300 MKD
Види повеќе

Industrial Climber

15.770 - 48.846 MKD
Види повеќе

Ѕидар

14.900 - 39.144 MKD
Види повеќе

Агент за недвижности

16.238 - 46.041 MKD
Види повеќе

Архитект

20.205 - 39.390 MKD
Види повеќе

Геодезист/Геодет

17.739 - 37.615 MKD
Види повеќе

Геолог

15.103 - 48.626 MKD
Види повеќе

Градежен инженер

21.677 - 43.001 MKD
Види повеќе

Градежен контролор

19.517 - 57.317 MKD
Види повеќе

Градежен работник

14.900 - 41.860 MKD
Види повеќе

Градежен техничар

16.861 - 39.290 MKD
Види повеќе

Дизајнер на ентериер

14.900 - 39.413 MKD
Види повеќе

Дизајнер на отворен простор (паркови, дворови)

14.900 - 38.523 MKD
Види повеќе

Дрводелец

14.900 - 36.051 MKD
Види повеќе

Заварувач

18.658 - 41.955 MKD
Види повеќе

Завршни работи во градежништво

18.075 - 36.716 MKD
Види повеќе

Изведувач на подни облоги

14.900 - 42.819 MKD
Види повеќе

Инженер за дизајн

16.138 - 48.042 MKD
Види повеќе

Мајстор за кровови

14.900 - 40.783 MKD
Види повеќе

Менаџер за изградба

18.279 - 53.732 MKD
Види повеќе

Менаџер за недвижности

15.958 - 52.318 MKD
Види повеќе

Менаџер за производство

23.430 - 67.711 MKD
Види повеќе

Механичар на уреди за ладење

14.900 - 41.430 MKD
Види повеќе

Монтажер на цевки

14.900 - 35.008 MKD
Види повеќе

Одржувач

14.900 - 36.385 MKD
Види повеќе

Одржувач на недвижности

14.900 - 33.122 MKD
Види повеќе

Оператор на кран

14.900 - 45.982 MKD
Види повеќе

Оператор на машина, Машинист

16.825 - 43.336 MKD
Види повеќе

Проектен менаџер

28.742 - 74.492 MKD
Види повеќе

Просторен планер

16.331 - 51.081 MKD
Види повеќе

Проценител

15.603 - 50.718 MKD
Види повеќе

Проценувач на недвижности

18.322 - 50.156 MKD
Види повеќе

Работник во железарница

14.900 - 36.797 MKD
Види повеќе

Скелар

15.408 - 46.114 MKD
Види повеќе

Склопувач / Составувач

14.900 - 38.119 MKD
Види повеќе

Сликар

14.900 - 37.728 MKD
Види повеќе

Структурен инженер

16.363 - 51.147 MKD
Види повеќе

Техничар за дизајн

15.518 - 44.513 MKD
Види повеќе