logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Градежништво и Недвижности вообичаено се движи од 360 USD (минимална плата) до 845 USD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Градежништво и Недвижности
400
500
600
700
800
 
10% заработуваат помалку 360 USD
10% заработуваат повеќе 845 USD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

CAD специјалист

301 - 920 USD
Види повеќе

Construction Plant Operator

296 - 817 USD
Види повеќе

Industrial Climber

285 - 856 USD
Види повеќе

Ѕидар

253 - 793 USD
Види повеќе

Агент за недвижности

290 - 765 USD
Види повеќе

Архитект

402 - 720 USD
Види повеќе

Геодезист/Геодет

352 - 683 USD
Види повеќе

Геолог

281 - 830 USD
Види повеќе

Градежен инженер

388 - 845 USD
Види повеќе

Градежен контролор

328 - 1.069 USD
Види повеќе

Градежен работник

328 - 861 USD
Види повеќе

Градежен техничар

302 - 921 USD
Види повеќе

Дизајнер на ентериер

295 - 660 USD
Види повеќе

Дизајнер на отворен простор (паркови, дворови)

228 - 760 USD
Види повеќе

Дрводелец

234 - 656 USD
Види повеќе

Заварувач

356 - 813 USD
Види повеќе

Завршни работи во градежништво

243 - 803 USD
Види повеќе

Изведувач на подни облоги

252 - 755 USD
Види повеќе

Инженер за дизајн

284 - 842 USD
Види повеќе

Мајстор за кровови

244 - 711 USD
Види повеќе

Менаџер за изградба

303 - 914 USD
Види повеќе

Менаџер за недвижности

286 - 855 USD
Види повеќе

Менаџер за производство

431 - 1.256 USD
Види повеќе

Механичар на уреди за ладење

242 - 776 USD
Види повеќе

Монтажер на цевки

203 - 677 USD
Види повеќе

Одржувач

330 - 736 USD
Види повеќе

Одржувач на недвижности

203 - 590 USD
Види повеќе

Оператор на кран

266 - 766 USD
Види повеќе

Оператор на машина, Машинист

330 - 678 USD
Види повеќе

Проектен менаџер

440 - 1.365 USD
Види повеќе

Просторен планер

320 - 885 USD
Види повеќе

Проценител

280 - 913 USD
Види повеќе

Проценувач на недвижности

335 - 1.000 USD
Види повеќе

Работник во железарница

216 - 646 USD
Види повеќе

Скелар

277 - 818 USD
Види повеќе

Склопувач / Составувач

219 - 713 USD
Види повеќе

Сликар

220 - 661 USD
Види повеќе

Структурен инженер

312 - 904 USD
Види повеќе

Техничар за дизајн

268 - 819 USD
Види повеќе