logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Водостопанство, Шумарство, Животна средина вообичаено се движи од 15.206,00 MKD (минимална плата) до 34.356,00 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Водостопанство, Шумарство, Животна средина
20K
30K
 
10% заработуваат помалку 15K MKD
10% заработуваат повеќе 34K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Еколог

14.900 - 32.352 MKD
Види повеќе

Екологист

14.900 - 34.921 MKD
Види повеќе

Инженер за водостопанство

17.059 - 36.362 MKD
Види повеќе

Менаџер за шумарство

18.956 - 41.009 MKD
Види повеќе

Метеоролог

15.297 - 32.669 MKD
Види повеќе

Окружен шумски полицаец

15.171 - 31.901 MKD
Види повеќе

Работник со секира

15.378 - 34.761 MKD
Види повеќе

Техничар за водостопанство

14.900 - 27.831 MKD
Види повеќе

Шумар

14.900 - 31.637 MKD
Види повеќе

Шумарски инженер

17.442 - 36.180 MKD
Види повеќе

Шумарски техничар

15.621 - 33.749 MKD
Види повеќе