logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Водостопанство, Шумарство, Животна средина вообичаено се движи од 258,00 USD (минимална плата) до 582,00 USD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Водостопанство, Шумарство, Животна средина
300
400
500
 
10% заработуваат помалку 258 USD
10% заработуваат повеќе 582 USD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Еколог

253 - 549 USD
Види повеќе

Екологист

253 - 592 USD
Види повеќе

Инженер за водостопанство

289 - 616 USD
Види повеќе

Менаџер за шумарство

321 - 695 USD
Види повеќе

Метеоролог

259 - 554 USD
Види повеќе

Окружен шумски полицаец

257 - 541 USD
Види повеќе

Работник со секира

261 - 589 USD
Види повеќе

Техничар за водостопанство

253 - 472 USD
Види повеќе

Шумар

253 - 536 USD
Види повеќе

Шумарски инженер

296 - 613 USD
Види повеќе

Шумарски техничар

265 - 572 USD
Види повеќе