logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Банкарство вообичаено се движи од 21.571,00 MKD (минимална плата) до 52.755,00 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Банкарство
30K
40K
50K
 
10% заработуваат помалку 22K MKD
10% заработуваат повеќе 53K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Back Office Specialist

20.977 - 40.700 MKD
Види повеќе

Compliance Specialist

22.340 - 50.216 MKD
Види повеќе

Relationship Manager

23.277 - 54.677 MKD
Види повеќе

Администратор за наплата

14.900 - 36.979 MKD
Види повеќе

Благајник

17.858 - 41.654 MKD
Види повеќе

Брокер на берза

21.846 - 51.114 MKD
Види повеќе

Дилер/Трговец

20.034 - 63.485 MKD
Види повеќе

Директор на филијала

38.252 - 78.138 MKD
Види повеќе

Интерен ревизор

22.915 - 60.888 MKD
Види повеќе

Кредитен референт

23.099 - 43.176 MKD
Види повеќе

Личен банкар

16.409 - 37.141 MKD
Види повеќе

Личен банкар

23.202 - 40.673 MKD
Види повеќе

Менаџер на клиенти

20.244 - 65.838 MKD
Види повеќе

Менаџер на оддел

20.037 - 82.905 MKD
Види повеќе

Менаџер на производи - специјалист

18.419 - 62.387 MKD
Види повеќе

Продавач на банкарски услуги, службеник за заем

18.370 - 43.033 MKD
Види повеќе

Продукт менаџер

21.059 - 62.605 MKD
Види повеќе

Службеник за картички

14.900 - 38.022 MKD
Види повеќе

Службеник за наплата

18.795 - 49.707 MKD
Види повеќе

Советник на клиенти

19.966 - 42.757 MKD
Види повеќе

Специјалист за ризици

22.104 - 59.703 MKD
Види повеќе

Специјалист за спречување на перење пари

20.639 - 50.975 MKD
Види повеќе

Финансиски аналитичар

23.604 - 57.859 MKD
Види повеќе

Финансиски советник

17.489 - 52.459 MKD
Види повеќе

Хипотекарен советник

15.888 - 38.603 MKD
Види повеќе