logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Банкарство вообичаено се движи од 357 EUR (минимална плата) до 895 EUR (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Банкарство
400
500
600
700
800
 
10% заработуваат помалку 357 EUR
10% заработуваат повеќе 895 EUR
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Back Office Specialist

381 - 709 EUR
Види повеќе

Compliance Specialist

410 - 1.008 EUR
Види повеќе

Relationship Manager

441 - 1.022 EUR
Види повеќе

Администратор за наплата

282 - 606 EUR
Види повеќе

Благајник

352 - 658 EUR
Види повеќе

Брокер на берза

415 - 969 EUR
Види повеќе

Дилер/Трговец

350 - 1.109 EUR
Види повеќе

Директор на филијала

461 - 1.403 EUR
Види повеќе

Интерен ревизор

415 - 1.160 EUR
Види повеќе

Кредитен референт

403 - 697 EUR
Види повеќе

Личен банкар

364 - 970 EUR
Види повеќе

Личен банкар

402 - 833 EUR
Види повеќе

Менаџер на клиенти

344 - 1.457 EUR
Види повеќе

Менаџер на оддел

336 - 1.172 EUR
Види повеќе

Менаџер на производи - специјалист

268 - 1.157 EUR
Види повеќе

Продавач на банкарски услуги, службеник за заем

328 - 648 EUR
Види повеќе

Продукт менаџер

378 - 1.059 EUR
Види повеќе

Службеник за картички

266 - 713 EUR
Види повеќе

Службеник за наплата

262 - 647 EUR
Види повеќе

Советник на клиенти

235 - 585 EUR
Види повеќе

Специјалист за ризици

432 - 975 EUR
Види повеќе

Специјалист за спречување на перење пари

394 - 900 EUR
Види повеќе

Финансиски аналитичар

387 - 1.093 EUR
Види повеќе

Финансиски советник

326 - 847 EUR
Види повеќе

Хипотекарен советник

306 - 728 EUR
Види повеќе