logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Банкарство вообичаено се движи од 391 USD (минимална плата) до 979 USD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Банкарство
500
600
700
800
900
 
10% заработуваат помалку 391 USD
10% заработуваат повеќе 979 USD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Back Office Specialist

417 - 775 USD
Види повеќе

Compliance Specialist

448 - 1.102 USD
Види повеќе

Relationship Manager

482 - 1.118 USD
Види повеќе

Администратор за наплата

308 - 663 USD
Види повеќе

Благајник

385 - 719 USD
Види повеќе

Брокер на берза

454 - 1.060 USD
Види повеќе

Дилер/Трговец

383 - 1.212 USD
Види повеќе

Директор на филијала

504 - 1.534 USD
Види повеќе

Интерен ревизор

454 - 1.269 USD
Види повеќе

Кредитен референт

441 - 762 USD
Види повеќе

Личен банкар

398 - 1.061 USD
Види повеќе

Личен банкар

439 - 912 USD
Види повеќе

Менаџер на клиенти

377 - 1.594 USD
Види повеќе

Менаџер на оддел

367 - 1.281 USD
Види повеќе

Менаџер на производи - специјалист

293 - 1.266 USD
Види повеќе

Продавач на банкарски услуги, службеник за заем

358 - 708 USD
Види повеќе

Продукт менаџер

413 - 1.158 USD
Види повеќе

Службеник за картички

291 - 780 USD
Види повеќе

Службеник за наплата

286 - 708 USD
Види повеќе

Советник на клиенти

257 - 640 USD
Види повеќе

Специјалист за ризици

472 - 1.067 USD
Види повеќе

Специјалист за спречување на перење пари

430 - 985 USD
Види повеќе

Финансиски аналитичар

424 - 1.195 USD
Види повеќе

Финансиски советник

356 - 926 USD
Види повеќе

Хипотекарен советник

335 - 796 USD
Види повеќе